16.10.13

El meu 1r POST

La meva passió ...

Avui és un gran dia per mi, estreno el Blog que fa temps volia iniciar i sempre trobava excuses. La veritat..., poca confiança i força amb mi mateixa. Finalment he deixat sortir la meva força, prové del meu interior, de la meva passió per aprendre i créixer cada dia. Avui em llenço a seguir la meva brúixola interior, a escoltar el meu cor i a guiar-me per la intuïció, amb tot això aconsegueixo moltíssim, ser jo mateixa, la Bet.

Us explico una mica què m'ha portat fins aquí ... fa dos anys vaig iniciar un postgrau en autoconeixement i programació neurolingüística (PNL) mentre treballava com a consultora  de formació i Recursos Humans a Barcelona. El curs em va ajudar a mirar molt més enllà, a netejar-me les lents i a iniciar el meu camí interior, el de l'autoconeixement, al d'estimar-se un mateix.
El curs em va donar la oportunitat de conèixer diferents models, metodologies, eines i recursos per descobrir-me; la PNL, les constel·lacions familiars, la meditació, la hipnosis, l'acompanyament, el coaching, .. entre d'altres. Tot això em va portar a descobrir-me i a apassionar-me per acompanyar als altres a descobrir-se. 

Sempre m'ha encantat escoltar, ajudar i acompanyar als altres en moments de dubte, tristesa, soledat, incertesa, angoixa, eufòria, etc.  Soc optimista, amb molta energia positiva per oferir i sempre tinc un somriure per compartir. Crec que els "problemes" son oportunitats de creixement i canvi. Tot a la vida ens ensenya alguna cosa i a mi el curs em va ensenyar a descobrir-me i apassionar-me, em va despertar inquietuds, somnis, motivació i sobretot, il·lusió per construir el meu propi futur.

D'aquí neix la meva passió i desig per acompanyar als altres a descobrir-se, a fer realitat els seus somnis i a posar-se a actuar cap al propi objectiu, allò que un desitja de veritat, amb passió i motivació.  

Gracies al camí que he recorregut en l'apassionant món del autoconeixement estic "Ara i Aquí",  escrivint  en aquest Blog amb l'objectiu de caminar  deixant petjades i ajudant als altres a despertar. 

Vull compartir els meus aprenentatges, idees, passions, desitjos, somnis, objectius, dubtes, inquietuds, reflexions, realitats,... Per ajudar als altres a trobar la pròpia felicitat i que cada un iniciï, quan vulgui, el seu propi camí al autoconeixement; “Qui soc?”, “Què faig aquí?”, “Què vull?”, “Per a què ho faig?”, “soc feliç fent això?”... L’acceptació d’un mateix és el primer pas per començar a trobar respostes i viure amb amor, serenitat, pau i tranquil·litat amb un mateix. Ser feliç depèn de tu, de mi, de cadascú.

Ens veiem aviat... En el pròxim post

Bet Masallera 

2 comentarios:

  1. Hola Bet!!

    Veient el teu Bloc m'he recordat del que em vas explicar l'últim dia que ens vam trobar. Aleshores era una il·lusió que tenies i aquí està, convertint-se en un fet!!! :)
    Et dono l'enhorabona per aquest primer (i tant important) pas que acabes de donar.
    Desitjo que aquest projecte que ja has començat, es converteixi en allò que tu vols que sigui!!!
    Estic segura que tens moltíssim per oferir!! :)
    Així que, força, entusiasme i... endavant!!!

    Una abraçada molt forta,

    Sílvia

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies Silvia! Desitjo fer de la meva passió, la meva professió. Així que amb tota aquesta confiança i força que amics com tu i familiars m'han oferit en llegir aquest primer post, m'anima encara més a seguir el que el cor em diu. T'envio una forta abraçada!
    Bet Masallera

    ResponderEliminar