26.3.15

Com és una sessió de coaching?


Viu una sessió de coaching 

Potser ara és el moment de desaprendre per aprendre de nou, de reorientar la teva vida perquè tot el teu entorn ha canviat i tens ganes de donar-li la direcció i sentit que tu vols.  Ara et toca a tuEl 2015 pot ser el teu any!

El Coaching t’acompanyarà a donar-li la direcció i sentit que vols a la teva vida.

Per aquells que esteu interessats en saber què passa, que es mou, què es viu… en una sessió de coaching… ara tinc el plaer d'aproximar-vos en allò que m'apassiona.


Una sessió de coaching amb mi te una durada d'entre 1 hora i 1 hora 30 minuts. Mentre ens prenem un cafè, un tè, un tallat... jo t'explico en què consisteix el coaching, així tinguis una idea del procés que viuràs, i tu m'expiques què t'ha portat fins aqui!
Durant el procés es treballen 4 aspectes fonamentals, tots ells relacionats entre si, ja que un és conseqüència de l'altre. Treballar-los en profunditat és clau per aconseguir l'objectiu proposat.

Preparat per començar?

1. EL TEU OBJECTIU
El més important és definir un objectiu a treballar. A vegades ens pot semblar complicat, estressant, difícil, confús… trobar un objectiu, però en tenim mils i és important plantejar-nos què volem aconseguir, canviar, resoldre, etc. No et preocupis , jo t’ajudaré a concretar-lo. Moltes vegades quan expliquem o parlem del què ens passa també expresem allò que volem ser, sentir, viure, aconseguir, canviar, etc. A través de la pregunta t’ajudo a concretar el teu objectiu.

2. EL TEU PRESENT
Es treballa des del present i et pregunto per ajudar-te a descobrir. Jo tiro del fil mentre tu m’expliques en quina situació et trobes. En aquesta fase es treballa per fer aflorar els  teus recursos interns.

3. LES TEVES OPORTUNITATS
Un cop la persona descobreix els recursos interns dels que disposa, s’inicia la fase de búsqueda i inspiració. Et motivo i t’acompanyo a que defineixis totes les opcions possibles i impossibles que et pots imaginar.

4. LES TEVES ACCIONS
Les opcions, solucions, idees que tu has definit les detallaràs i concretaràs en accions.  

El teu compromís i motivació son la clau per que el coaching esdevingui un èxit. D’aquí la importància de que tu et comprometis!

A què et compromets?
Al finalitzar la sessió et compromets a dur a terme les accions definides i tu decideixes quan ens tornem a veure per continuar amb el procés.

Seguim?
Aquesta fase depèn només de tu. Tu decideixes si vols continuar amb el procés.

*La segona sessió de coaching et permetrà analitzar i revisar els resultats obtinguts en les accions realitzades durant les setmanes anteriors i seguir treballant entorn l’objectiu inicial o nous objectius que puguin sorgir.

Si creus que el coaching t’ajudarà a aconseguir els teus objectius; reorientar la teva vida i trobar la direcció que vols, ens veurem a la següent sessió, estaré encantada d’acompanyar-te!
Si no és així, jo estaré encantada d’haver-te acompanyat fins aquí.

"Cada individu és protagonista de la seva pròpia vida i únicament ell està en condicions de crear-la."

Desitjo que el 2015  la teva vida tingui la direcció i el sentit que tu vols! Només depèn de tu!

Ens veiem en el pròxim post!

Bet Masallera
Pedagoga & Coach Personal

No hay comentarios:

Publicar un comentario